Karstulassa on lintukoirille tarkoitettu koulutuspaikka, jonne voit tulla treenaamaan koiria itseksesi tai porukalla.

Keväällä 2016 aloitimme fasaaneiden kasvatuksen.

Käytössämme on turvallista pelto/metsämaastoa koirien treenaamiseen. Kummaltakin alueelta löytyy laavu, jossa voit syödä eväät ja grillata makkarat koulutuksen ohessa.

Myös metsälintutreenit pienille ryhmille onnistuvat kauttamme. Alueella esiintyy metso, teeri, pyy ja riekko.

Kauttamme on mahdollista järjestää myös yritysjahteja, jossa metsästämme fasaaneja seisovilla lintukoirilla.

Kanakoirien koulutuspäivät

Järjestämme kevään/kesän aikana kanakoirien koulutuspäiviä, joissa kouluttajana Mika Harju ja Paula Torro.

Koulutuksien aiheena esim. pentuajan koulutuksen aloittaminen, palkkauksen rakentaminen, nouto, hallinta sekä riistatyön alkeet.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat, niin pennut/nuoret kuin myös vanhemmat koirat.

Tapahtumat toteutetaan pääsääntöisesti etukäteen valittujen esimerkkikoirakoiden avulla. Jos haluat oman koirasi mukaan, ota yhteyttä! Myöskin kuunteluoppilaat ilman koiria ovat tervetulleita!

Tmi. Erä-Ässä facebookissa täältä löydät lisäinfoa koulutuksien ajankohdista sekä muuta infoa!


PENTUPÄIVÄT

Meillä on mahdollisuus järjestää pentupäiviä pentueille. Päivän aikana mahdollisuus treenata esimerkiksi riistatyön alkeita kyyhkyjen avulla. Palkkauksen ja noudon rakentamista sekä myös hallintaa. Myöskin vesitöitä on mahdollisuus treenata.

Pentupäivät käydään läpi asiakkaan toiveiden sekä pentujen jaksamisen mukaan.

KYSY TARJOUS!

YKSITYISTUNNIT

Meille on mahdollista tulla myös ykstyistunneille. Yksityistunnit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kyyhkyt ovat ympärivuoden käytettävissä.

JUNKKARITREENIT

Junkkari-ikäistem koirien peltotreenit onnistuvat myös Pohjanmaan pelloilla Soinissa! Järjestämme pari kolme yleistä junkkaritreenipäivää sekä on mahdollisuus myös omalla porukalla/pentueella sopia treenit! Peltoa ja lintuja löytyy mukavasti!

FASAANIJAHDIT

Fasaanijahdit/koulutukset onnistuvat syksyllä. Meiltä löytyy niin pelto- kuin metsämaastoa. Maastoissa on valmiina lintuja ja lisälintuja viedään asiakkaan tarpeiden mukaan lisää.

Osaan jahtimaastoista voi mennä niin yksin kuin porukallakin sekä on mahdollisuus että kouluttaja tai ampuja lähtee mukaan.

KYSY TARJOUS!

Majoitusta

Nyt meiltä saa pikkuporukalle myös majoitusta! Pieni sievä mummonmökki ja erillinen saunarakennus! Petipaikkoja nyt 5:lle hengelle. Edullinen!